banner - divelife1

Even voorstellen, DiveLife©

Geachte bezoeker,

Welkom op de site van DiveLife©, het klassieke voorbeeld van een uit de hand gelopen hobby. Nee, denk nou niet: "Daar heb je er weer een", want het gaat veel verder dan dat.

DiveLife© staat voor een plezierige hobby en duiken in teamverband en we werken nauw samen met Lucas duiksport in Nijverdal. Een naam die al jaren staat voor duiksport en kwaliteit.

We doen ons best het voor iedereen zo leuk en bereikbaar mogelijk te maken om samen veel, plezierig en veilig te duiken. We duiken iedere zondag samen in allerlei plassen door heel Nederland, waarbij in alle eerlijkheid, natuurlijk de plassen in het oosten van Nederland het meest worden bezocht, omdat dat uit geografische overweging nu eenmaal vaak het beste uit komt.

Plassen waar we veel duiken zijn o.a. Het Grasbroek in Bornerbroek, Bussloo bij Twello, Lingen in Duitsland en De Groene Heuvels in Nijmegen. Een paar keer per jaar maken we uitstapjes naar o.a. Kreidesee Hemmoor bij Bremen (DL), Messinghausen (DL) en natuurlijk een paar keer per jaar naar Zeeland en de Noordzee op om wrakken te bezoeken op zo'n 30 meter diepte.

Ook proberen we samen minimaal een keer per jaar met elkaar een trip te maken naar het buitenland. Afgelopen jaar zijn we net als dat jaar er voor naar Egypte geweest en we hebben nog geen idee waar we volgend jaar naar toe zullen gaan, maar dat we gaan staat vast.

We zijn dus meer een team dat graag met elkaar duikt dan een duikschool en juist dat maakt het leuker dan de gemiddelde duikschool. Samen veel duiken en wanneer je dan een opleiding gaat doen staat het voorop dat dat alles goed, veilig en professioneel gebeurt. Bij DiveLife© krijg je waar voor jouw geld en het is nog leuk ook.

Waar wacht je op?? Meld je aan en maak deel uit van een leuk team met een prachtige hobby. We verwelkomen je graag aan het Theater in Almelo. Neem contact met ons op per telefoon of mail en overleg wat jouw wensen zijn. Iedere opleiding start in goed overleg en zorgt dat je verder kunt gaan of beginnen kunt aan een sport waar je geen spijt van zal krijgen.

Met vriendelijke groet,

DiveLife©