banner - divelife1

De NAUI organisatie

De NAUI organisatie is de oudste duik organisatie ter wereld. Sinds 1960 bestaat de organisatie voor en door leden. In de opleidingen tot Master Scuba Diver ben je een "gewone duiker". Alle opleidingen die je daarna gaat doen zijn z.g. leiderschaps- opleidingen, d.w.z. dat je met lessen mag assisteren (Assistent Instructor en Divemaster) of zelfstandig les mag geven, al dan niet in samenwerking met een Assistent Instructor of Divemaster. Je kunt dan Instructor, Instructor Trainer of Course Director worden.

Alle opleidingen zijn gebonden aan standaards en iedere opleiding vereist met uitzondering van (Junior) Scuba Diver een vooropleiding van NAUI of een andere organisatie.

De NAUI organisatie zit met name de laatste jaren enorm in de lift, doordat steeds meer mensen de kwaliteit erkennen en graag een leuke maar zeker ook veilige duik opleiding wensen. Kijk maar eens op de afdeling opleidingen wat de mogelijkheden zijn en/of waar je zelf staat. Je kunt van iedere andere organisatie instromen. Samen met de Instructor ga je dan kijken waar je staat en wat je wensen en mogelijkheden zijn om een bepaald doel te behalen.

Bij DiveLife© kun je worden opgeleid t/m Instructor voor recreatief duiken. Volgend jaar komen daar nog een aantal technische opleidingen bij zoals Intro to Tec, Advanced Nitrox en Deco Technics, mix gas blender en Trimix1.

Sluit je aan bij DiveLife© en duik in deze fascinerende hobby!!!!

Het DiveLife© team!!

Logo NAUI just dive