banner - divelife1

De Assistent Instructeurs opleiding

De Assistent Instructeurs opleiding is een cursus voor duikers die hun begrip van en over duiken willen vergroten. De Assistent Instructeur is de weg om pro te worden.

Met deze opleiding op zak kun je assisteren bij het praktijk gedeelte van de onderliggende opleidingen. Dit brevet is het beste begin voor de duiker die professioneel bezig wenst te gaan met de duik hobby.

De cursus bestaat uit herhalingen van alle handelingen die je vanaf je Scuba Diver cursus hebt gehad tot en met alle theorie, inclusief additionele zaken en een gedegen herhaling van de Rescue vaardigheden.

Assistent instructeur is de cursus voor de duiker die alles wil weten en kunnen en langzaam zijn stappen in de professionele duikorganisatie wenst te zetten. Als vervolg cursus op de Rescue opleiding kunt u zich middels deze cursus voorbereiden op een toekomstige carrière als Divemaster en/of Instructeur. De nadruk bij deze opleiding ligt op het gidsen van ervaren duikers, het begeleiden van mensen tijdens hun opleiding voor bijvoorbeeld Scuba Diver etc. een echte hands-on cursus met alle plezier van het leren les geven aan duikers in verschillende stadia van hun duiksport.

Meld je nu aan voor de Assistent Instructeur cursus!!!